Rata rezervelor minime obligatorii

Definitie rata rezervelor minime obligatorii

nivelul ratei stabilit de catre banca centrala in functie de politica sa monetara. Acest nivel procentual se aplica la nivelul elementelor de pasiv din bilantul societatilor bancare si astfel se determina nivelul rezervelor minime obligatorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata rezervelor minime obligatorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul rata rezervelor minime obligatorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la rata rezervelor minime obligatorii. Definitiile termenilor despre rata rezervelor minime obligatorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la rata rezervelor minime obligatorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la rata rezervelor minime obligatorii.