Rata stabilitatii financiare

Definitie Rata stabilitatii financiare

Rata de structura patrimoniala din categoria ratelor de structura a pasivului. Reprezinta raportul dintre capitalul permanent si pasivul total inmultit cu 100, daca exprimarea se face procentual.Rata se mai poate exprima si sub forma de coeficient:Rsf = (Capital permanent / Total pasiv) x 100Rsf = Capital permanent / Total pasiv

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata stabilitatii financiare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata stabilitatii financiare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata stabilitatii financiare. Definitiile termenilor despre Rata stabilitatii financiare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata stabilitatii financiare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata stabilitatii financiare.