Rata stocurilor

Definitie Rata stocurilor

Rata de structura patrimoniala ce face parte din categoria ratelor activelor circulante. Se calculeaza astfel: Rs = (Stocuri / Total activ) x 100 Rs = (Stocuri / Active circulante) x 100 Analiza evolutiei stocurilor trebuie realizata in corelatie cu cea a volumului activitatii, corelatie apreciata ca normala in cazul in care dinamica indicelui cifrei de afaceri este mai mare decat dinamica indicelui stocurilor, adica daca este respectata relatia: ICa > IS

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rata stocurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rata stocurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rata stocurilor. Definitiile termenilor despre Rata stocurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rata stocurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rata stocurilor.