Rate Card

Definitie Rate Card

O lista de costuri pentru diferite spatii dintr-un singur mijloc media, tiparit de cei care detin media respectiva. Un punct de plecare pentru negociere. De asemenea, subliniaza termeni si conditii de advertising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rate Card? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rate Card.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rate Card. Definitiile termenilor despre Rate Card cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rate Card, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rate Card.