Rate Protection

Definitie Rate Protection

Perioada in care unui advertiser sau unui agent i se garanteaza o anumita rata de advertising fara o crestere de pret, chiar daca media respective a scos alta lista de preturi. Este o tehnica de negociere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rate Protection? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rate Protection.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rate Protection. Definitiile termenilor despre Rate Protection cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rate Protection, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rate Protection.