Rate

Definitie Rate

(1)Suma ceruta de un mediu de comunicatie unui advertiser pe baza unitatii de timp sau spatiu cumparat. Suma poate varia de la campanii nationale la campanii locale, sau poate fi o suma fixa.(2) A estima marimea audientei al unui canal media, bazat pe monstre de cercetare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rate. Definitiile termenilor despre Rate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rate.