RCS & RDS, sponsor oficial la LOAD 2006

BUCURESTI - 18 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

RCS & RDS este sponsor oficial, pentru a patra oara, al evenimentului Linux Open Alternative Days, ce are loc la Athenee Palace Hilton, in perioada 17 – 18 octombrie 2006. In cele doua zile ale manifestarii vor fi prezentate cele mai noi solutii software si hardware open source bazate pe platforma Linux.

RCS & RDS, sponsor oficial la LOAD 2006

Pe parcursul desfasurarii evenimentului, RCS & RDS asigura conexiunea la internet a participantilor, iar pentru biroul de presa, de asemenea, pune la dispozitie accesul la internet pentru jurnalisti precum si doua linii telefonice RDS.Tel. In plus, RCS & RDS asigura transmisia live pe internet a manifestarii care poate fi urmarita pe site-ul www.load.ro.

RCS & RDS doreste sa aduca in prin plan importanta utilizarii serviciilor de Data Center pentru companii. Serviciul Data Center de la RCS & RDS permite gazduirea serverului clientului, garanteaza monitorizarea permanenta la capacitate maxima, asigura back-up-ul electric si conexiunile redundante la internet. Gazduita in Data Center-ul RCS & RDS, orice pagina de web poate fi accesata de un public oricat de numeros, fara ca cei care acceseaza respectiva pagina sa ocupe banda locala de internet a clientului RCS & RDS.

Printre tematicile abordate la eveniment se numara subiecte precum: Servers & Server Management, Desktop Solutions, Security, Storage, Communication/Networking, Databases, Data Management, Software Development, Training sau Etica. Printre speakeri se numara reprezentanti ai IBM, Red Hat, Rompetrol, BIT Software, Novell, Nuxeo, IT Training, Zitec, Arxia, Metromind, SNS.

Despre RCS & RDS

In Romania RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii integrate de telecomunicatii, deservind aproximativ 1,7 milioane de abonati pentru toate serviciile oferite, in Romania, Ungaria, Slovacia si de curand in Cehia. In prezent, peste 550.000 de utilizatori beneficiaza de serviciile de telefonie RDS.Tel, peste 400.000 de abonati au acces la serviciile Internet si alti 400.000 de clienti au ales serviciul Digi TV in Romania.

DIANA MODVAL - PR MANAGER
diana.modval@rcs-rds.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rcs-rds/rcs-rds-sponsor-oficial-la-load-2006