Reader Enquiry Service

Definitie Reader Enquiry Service

Editorii pot oferii un serviciu prin care intrebarile cititorilor cu privire la reclame sunt transferate advertiser-ilor. Aceasta metoda este inlesnita de un formular care apare in revista pentru ca cititorii sa-l poata completa si trimite. Acest serviciu este intalnit mai ales presa business-to-business.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reader Enquiry Service? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reader Enquiry Service.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reader Enquiry Service. Definitiile termenilor despre Reader Enquiry Service cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reader Enquiry Service, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reader Enquiry Service.