Readers per Copy

Definitie Readers per Copy

Pentru fiecare numar de publicatie de presa care a fost cumparat sau care a fost distribuit gratuit, de cele mai multe ori exista mai multi cititori. Rata de citire este masurata prin cercetari specificice. Numarul de cititori ai unui singur numar poate fi calculat impartind numarul cititorilor la numarul de copii care a circulat(vezi: Circulation, Pass-On Readership, Primary Readership).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Readers per Copy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Readers per Copy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Readers per Copy. Definitiile termenilor despre Readers per Copy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Readers per Copy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Readers per Copy.