Reading and Noting

Definitie Reading and Noting

O metoda de cercetare prin care un numar de citori ai unui singur numar dintr-o publicatie trebuie sa indice reclamele pe care si le-au vazut si pe care dintre aceste reclame isi amintesc a le fi citit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reading and Noting? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reading and Noting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reading and Noting. Definitiile termenilor despre Reading and Noting cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reading and Noting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reading and Noting.