recertificare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema recertificare

 • recertificare

  Brasov, Brasov - 12 June 2006

  Comunicat de SC ELMAS SRL

  ... recertificarea sistemului de management al ...     comunicatul de presa

 • recertificare

  Bucuresti - 12 June 2013

  Comunicat de Babylon Consult

  ... recertificare ISO 9001:2008 realizat de auditorii externi ai TUV Austria Romania. Babylon Consult a implementat sistemul de management al calitatii incepand cu anul 2007 si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: engleza , germana , legalizare , apostilare , traduceri scrise

  Vezi toate comunicatele de presa despre recertificare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul recertificare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la recertificare. Informatiile despre recertificare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul recertificare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la recertificare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.