Rechizitoriu

Definitie Rechizitoriu

Act procedural prin care procurorul pune in miscare actiunea penala impotriva invinuitului si dispune trimiterea acestuia (devenit inculpat) in judecata. Rechizitoriul constituie actul legal de sesizare a instantei de judecata, cat si actul de inculpare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rechizitoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rechizitoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rechizitoriu. Definitiile termenilor despre Rechizitoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rechizitoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rechizitoriu.