recicleta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema recicleta

 • recicleta. Recicleta, colectare selectiva hartie, PET, doze de aluminiu

  recicleta

  Bucuresti - 22 October 2015

  Comunicat de ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

  ... recicleta , program de antreprenoriat social empowered by ING Bank , implementat de ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă, își crește capacitatea de colectare și își extinde aria de acoperire. 130 de scări de bloc, din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reciclare , colectare selectiva , ing bank , recicleta , viitorplus , reciclare hartie

  Vezi toate comunicatele de presa despre recicleta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul recicleta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la recicleta. Informatiile despre recicleta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul recicleta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la recicleta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.