Recipisa de depozit

Definitie Recipisa de depozit

Document ce atesta existenta unor marfuri intr-un depozit. Recipisa de depozit nu justifica receptia marfurilor, ci numai prezenta acestora in depozit (ca au intrat in depozit).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Recipisa de depozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Recipisa de depozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Recipisa de depozit. Definitiile termenilor despre Recipisa de depozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Recipisa de depozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Recipisa de depozit.