Recipisa de expeditie

Definitie Recipisa de expeditie

Document specific transportatorului de marfuri prin care acesta justifica receptia marfurilor pentru transport. Recipisa de expeditie constituie un act important in cazul deschiderii unui acreditiv comercial.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Recipisa de expeditie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Recipisa de expeditie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Recipisa de expeditie. Definitiile termenilor despre Recipisa de expeditie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Recipisa de expeditie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Recipisa de expeditie.