Recipisa

Definitie Recipisa

Document sub forma unei dovezi sau adeverinte care confirma oficial primirea unei sume de bani, a unui colet postal, a unui act ce justifica receptia marfurilor intr-un depozit, receptionarea marfurilor de catre transportator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Recipisa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Recipisa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Recipisa. Definitiile termenilor despre Recipisa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Recipisa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Recipisa.