Reclama comerciala

Definitie Reclama comerciala

Forma de comunicare comerciala, care se adreseaza unui public larg, avand drept scop promovarea unui produs/marci, a unei activitati sau a imaginii institutionale. Este o forma platita de promovare care urmareste obtinerea de efecte imediate utilizeaza, in principal, canalele media, precum si alte mijloace promotionale (promovarea vanzarilor, expozitii comerciale etc.). V. publicitate la locul de vanzare - PLV.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reclama comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reclama comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reclama comerciala. Definitiile termenilor despre Reclama comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reclama comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reclama comerciala.