Recompensa comerciala

Definitie Recompensa comerciala

Modalitate de stimulare si de motivare a fortei de vanzare a firmei acordarea de avantaje financiare (salariu, comision, avantaje suplimentare) si/sau non-materiale (promovare, recunoasterea meritelor, respect). Premiu sub forma de bani, obiecte, excursii etc. acordat de vanzator cumparatorului unui produs, in cadrul unei actiuni de promovare a vanzarilor (concurs comercial, tombola, loterie autorizata). In cadrul strategiei de fidelizare a clientelei, reducere de pret (acordata, spre exemplu, sub forma de bonuri de reducere) cumparatorilor fideli sau importanti ai firmei, in raport cu volumul de cumparari efectuate (evidentiat printr-un sistem de puncte, carte de fidelitate s.a.).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Recompensa comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Recompensa comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Recompensa comerciala. Definitiile termenilor despre Recompensa comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Recompensa comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Recompensa comerciala.