Recompensa

Definitie Recompensa

Forma de stimulare individuala sau colectiva, materiala si morala a angajatilor care se disting prin rezultate deosebite in munca, prin respectarea exemplara a disciplinei muncii si a normelor de comportare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Recompensa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Recompensa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Recompensa. Definitiile termenilor despre Recompensa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Recompensa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Recompensa.