Reconstituire a dreptului de proprietate particulara

Definitie Reconstituire a dreptului de proprietate particulara

In sensul Legii nr.18/1991 a fondului funciar, reimproprietarirea fostilor proprietari sau a mostenitorilor acestora cu terenurile care le-au apartinut, terenuri care se aflau in patrimoniul fostelor cooperative agricole sau in proprietatea privata a statului. Vezi si Constituirea dreptului de proprietate particulara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reconstituire a dreptului de proprietate particulara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reconstituire a dreptului de proprietate particulara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reconstituire a dreptului de proprietate particulara. Definitiile termenilor despre Reconstituire a dreptului de proprietate particulara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reconstituire a dreptului de proprietate particulara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reconstituire a dreptului de proprietate particulara.