recrutareit    

Comunicate de presa si evenimente pe tema recrutareit

 • recrutareit

  Bucuresti - 20 August 2015

  Comunicat de Brainspotting

  Incepand cu 5 septembrie 2015 Scoala Informala de IT organizeaza o serie de cursuri de QA, de Java si Web Development in Bucuresti. Cursurile se adreseaza atat absolventilor de facultate cu profil tehnic, cat si tuturor persoanelor pasionate de ace ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri it , scoala informala de it , brainspotting , recrutareit

  Vezi toate comunicatele de presa despre recrutareit

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul recrutareit.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la recrutareit. Informatiile despre recrutareit cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul recrutareit, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la recrutareit, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.