rectruitment    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rectruitment

 • rectruitment

  Timisoara, Timis - 20 February 2013

  Comunicat de Kilpatrick International SRL

  Kilpatrick ™ announces that their talent acquisition activities - previously branded Talent Works International – have been incorporated in order to assure its clients a common global approach. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: business intelligence , resourcing , kilpatrick , headhunting , expansion , rectruitment

  Vezi toate comunicatele de presa despre rectruitment

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rectruitment.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rectruitment. Informatiile despre rectruitment cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rectruitment, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rectruitment, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.