Reducere a pretului

Definitie Reducere a pretului

Tehnica de promovare a vanzarilor firmei, constand in avantajul oferit clientelei potentiale de a beneficia de o diminuare a pretului de vanzare al unui produs, sub urmatoarele forme: - reducere imediata - reducere de pret al unui produs/lot de produse, dedusa din pretul de vanzare - exprimata in valoare absoluta sau in procente. (Nu se confunda cu bonul de reducere imediata care da dreptul la reducerea la casa a pretului de vanzare nemodificat al produsului). Este utilizata pentru produsele de larg consum, preambalate. - pret special (pentru o durata limitata)- remiza- pret de incercare- pret special de lansare- pret barat- cupoane sau bonuri de reducere- cupon/bon de cumparare- gratuit inclus- reducere pentru achizitionarea de cantitati mari - premii de fidelitate - reducere la prezentarea unor probe de cumparare - vanzare la pretul de fabricatie- vanzare flash- credit gratuit - oferte de returnare a banilor - solduri si lichidari etc. In relatiile cu distribuitorii, actiunile de reducere a pretului imbraca urmatoarele forme: - rabatul comercial - reducere care se acorda tinand cont de deficientele de calitate sau de pierderile cantitative inerente rabat sezonier: reducere de pret acordata clientilor care achizitioneaza si in afara sezonului- remiza - reducere procentuala acordata in afara facturii, spre exemplu, avanduse in vedere importanta clientului sau a achizitiei efectuate de acesta. In relatiile producator-distribuitor se folosesc frecvent: remiza pentru cantitate, pentru colaborare fructuoasa, pentru serviciile efectuate, pentru stimularea distributiei etc. - reduceri acordate de producator distribuitorului, la sfarsitul unei perioade (an, semestru), in functie de importanta comenzilor efectuate- reducere acordata cumparatorului care efectueaza plata in avans, renuntand la termenul initial convenit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reducere a pretului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reducere a pretului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reducere a pretului. Definitiile termenilor despre Reducere a pretului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reducere a pretului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reducere a pretului.