Primul episod de animatie Luzarii de pe Electrolizei

Tirgu Mures - 4 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Politic, Internet

Bulan Media, Reea și Trilulilu.ro lansează astăzi, 4 noiembrie 2011, versiunea video a proiectului Unguru' Bulan, sub numele de Luzării de pe Electrolizei.
Versiunea video a proiectului va putea fi urmărită pe canalul Bulan Media din cadrul platformei Trilulilu.ro

Luzarii de pe electrolizei

Reea în parteneriat cu Bulan Media și Trilulilu.ro lansează astăzi, 4 noiembrie 2011, versiunea video a proiectului Unguru' Bulan, sub numele de Luzării de pe Electrolizei.

REEA

Stimaţi pitbulli, dragi pitbulliţe, sãru’mâna tanti, bunã ziua nenea! Vã vorbeşte liderul Luzãrilor de pe Electrolizei, Frãtzicã! De şase ani de zile, ne auzim sãptãmânal la Cronica Carcotaşilor, pe Kiss FM. V-am descreţit frunţile de câte ori am avut ocazia sã ne facem auziţi, aşa cum am ştiut noi mai bine. Acum, se apropie ziua cea mare! Dupã lupte seculare, tratative, pahare de pãlincã drojdite, nopţi nedormite, am avut norocul sã ne întâlnim cu cineva suficient de competitiv și nebuni pentru a ne duce visul mai departe:ReeaTîrgu Mureș. Impreunã, vã vom aduce ceva cu totul inedit pentru România postdecembrista: desene animate autohtone. Aşadar, începând cu 4 noiembrie, trecem într-o altã dimensiune: proiectul Unguru’ Bulan va avea şi o laturã vizualã! Vom trata împreună cu haz şi grai pur românesc problemele de zi cu zi ale românului. Episoadele vor putea fi vizionate pe platforma online Trilulilu.ro

Aşadar, sã ridicãm paharu’ sus şi sã urlãm cât ne ţine plãmânu’: Doamne-ajutã! Luzãrii de pe Electrolizei, din 4 noiembrie pe marile monitoare!

P.S. Sã nu beţi mai mult de un pahar, ca sã nu avem discuţii:D Vã ţucã Frãtzicã!

Pentru socializare și discuții cu inițiatorii proiectului vă invităm să accesați pagina de Facebook sau www.ungurubulan.ro

Despre REEA SRL

www.ungurubulan.ro
www.trilulilu.ro