Refactie

Definitie Refactie

Reducere de pret sau din greutatea marfii acordata de vanzator cumparatorului, in cazul cand i s-au expediat marfurile care nu corespund calitatii convenite sau prevederilor contractuale. Refactia se intalneste mai frecvent la cereale, produse alimentare etc. livrate in cantitati mari.Refactia cuprinde si reducerea taxelor vamale pentru marfurile care sufera de pe urma transportului pe mare, ceea ce va determina micsorarea valorii lor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Refactie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Refactie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Refactie. Definitiile termenilor despre Refactie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Refactie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Refactie.