Referat

Definitie Referat

1. Document sub forma unui raport scris, prin care se prezinta conducerii o informare privind activitatea unitatii si care cuprinde propuneri de modificare a unor stari de lucruri, solicitari de fonduri, de materiale necesare dezvoltarii sau extinderii spatiului, de reparatii, de sanctionare a unor persoane vinovate pentru abateri de la programul de serviciu etc.2. Raport facut pe marginea unui act, a unei cereri etc., sub forma unei rezolutii.3. In activitatea stiintifica si informationala, document secundar care reflecta, in rezumat, informatiile de baza ale unor documente primare. Referatul, ca document secundar stiintific, reflecta tematica documentului primar asupra caruia se refera, metodele, premizele teoretice de baza si obiectivele cercetarii, precum si rezultatele obtinute.Referatele stiintifice pot cuprinde tabele, scheme, grafice.Daca referatul este intocmit de autorul lucrarii asupra careia se refera, atunci documentul secundar se numeste autoreferat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Referat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Referat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Referat. Definitiile termenilor despre Referat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Referat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Referat.