Regie

Definitie Regie

Forma de unitate economica ce se ocupa de exploatarea de bunuri ale statului sau de valorificarea unor drepturi ale acestuia ce se caracterizeaza prin personalitate juridica proprie si gestiune separata de aceea a statului, dar legata intr-o masura mai mica de bugetul statului prin rezultatele financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regie. Definitiile termenilor despre Regie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regie.