Regim tehnologic

Definitie Regim tehnologic

Ansamblu al parametrilor: - turatie, avans etc. pentru utilaje durabilitate, unghi de atac etc. pentru sculele folosite compozitie chimica, tipodimensiune etc. pentru materialul prelucrat prelucrare cu sau fara racire etc. pentru tehnologia de fabricatie - si a prescriptiilor care trebuie respectate in desfasurarea unui proces tehnologic, in ansamblul sau sau la un anumit loc de munca.Regimul tehnologic trebuie sa asigure realizarea cantitativa si calitativa a productiei, confortul si siguranta in munca pentru executant.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regim tehnologic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regim tehnologic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regim tehnologic. Definitiile termenilor despre Regim tehnologic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regim tehnologic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regim tehnologic.