OctopusTravel Romania, sponsor la Internetics 2005

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

OctopusTravel Romania, primul sistem de rezervari on line pentru hoteluri in toata lumea, aduce in piata internetului din Romania un sistem modern de planificare a calatoriilor de afaceri sau de vacanta. Ca sponsor al Festivalului de Comunicare Digitala INTERNETICS 2005, OctopusTravel va sustine miercuri 23.06.2005 ora 15.00 o prezentare in cadrul evenimentelor Internetics

Lansat in martie 2005, acest sistem de rezervari si plati on line, a ridicat din start nivelul serviciilor turistice on line din internetul romanesc. Incepem pentru acest domeniu o munca de pionierat, intr-o perioada in care companiile puternice din strainatate ocolesc piata din Romania. Este momentul ca aceste servicii sa apara si la noi, la standardul de calitate din Europa si Statele Unite. Piata romaneasca merita un serviciu dedicat, si noi suntem aici pentru romanii care apreciaza independenta oferita de sistemele de rezervari si plati on line. Consideram ca piata “Internetics” din Romania merita sa fie sprijinita, si avantajul prezentei noastre aici ca sponsori desi nu va avea rezultate imediate, ne face sa credem ca viitorul este al nostru. Internetics si OctopusTravel, doua branduri de baza in evolutia internetului din Romania. OctopusTravel este principalul distribuitor de servicii turistice online pentru Gullivers Travel Associates (GTA). Cu o prezenta de peste 25 de ani pe piata serviciilor turistice on line, GTA a lansat acum 5 ani OctopusTravel, interfata publica pentru rezervari on line servicii turistice (hoteluri, apartamente, tururi de oras, transferuri)20.000 de hoteluri, 3000 de apartamente, in 3300 de orase in 112 tari, 2000 de circuite turistice 2500 de transferuri si peste 280 de ghiduri de calatorie, sunt cateva cifre pentru serviciile oferite de OctopusTravel Romania. Alaturi de un site prietenos, plata prin intermediul cardurilor de credit intr-un sistem securizat, promisiunea de pret si voucere imprimabile din sistem sunt doar cateva din avantajele pentru care OctopusTravel.ro poate deveni principalul furnizor de servicii turistice on line din Romania. Planurile de viitor cuprind lansarea serviciilor de rent a car, asigurari de calatorie, bilete de tren si alte servicii de rezervari on line pe care va lasam placerea de a le descoperi intr-un viitor nu foarte indepartat. Un sistem de business de tip B2B2C, destul de nou pentru Romania, permite oricarei companii care are un numar mare de clienti, de a-si dezvolta o noua linie de business, fara a investi resurse materiale sau umane. Avantajele de a deveni partener al OctopusTravel Romania (afiliere gratuita, comision pentru rezervari, raportari detaliate) au fost intelese de catre cei mai importanti jucatori de pe piata agentiilor de turism si portalurilor. OctopusTravel Romania ofera tuturor clientilor si afiliatilor accesul la un call center dedicat, unde orice problema aparuta se rezolva imediat fara efort din partea Partenerilor nostri. Cu OctopusTravel Romania, indiferent ce tip de client esti, poti sa castigi bani sau sa economisesti bani !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/regional-air-suport/octopustravel-romania-sponsor-la-internetics-2005