Regionala de cai ferate

Definitie Regionala de cai ferate

Unitate de transporturi feroviare cu statut de centrala, care coordoneaza activitatea de miscare, tractiune vagoane, intretinerea caii ferate, constructii, instalatii de electrificare, centralizare, telecomanda si comerciala.Regionala de cai ferate, corespunzator activitatilor desfasurate, are o structura de exploatare formata din divizii - miscare, tractiune etc. - cu verigi componente specifice si o structura functionala formata din servicii si birouri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regionala de cai ferate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regionala de cai ferate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regionala de cai ferate. Definitiile termenilor despre Regionala de cai ferate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regionala de cai ferate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regionala de cai ferate.