Registru contabil

Definitie Registru contabil

Condica cu file numerotate, snuruite, in care se inscriu operatii economico-financiar-contabile. Formulare cu liniaturi speciale, sub forma de condici sau fise, unde se efectueaza inregistrari contabile si de evidenta operativa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registru contabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registru contabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registru contabil. Definitiile termenilor despre Registru contabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registru contabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registru contabil.