Registru independent privat

Definitie registru independent privat

persoana juridica autorizata de C.N.V.M. pentru a tine evidenta drepturilor de proprietate ale detinatorilor de valori mobiliare, pentru emitentii ale caror valori mobiliare sunt tranzactionate pe o piata organizata de valori mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registru independent privat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul registru independent privat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la registru independent privat. Definitiile termenilor despre registru independent privat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la registru independent privat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la registru independent privat.