Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri

Definitie Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri

Formular tipizat fara regim special.(pentru asociatiile de proprietari - Cod 14-6-25) Format A4, tiparit pe ambele fete, sub forma de registru a 35, 70 si 140 de file. Serveste ca: - document pentru evidenta fondului de rulment al asociatiei de proprietari (partea I) - document pentru evidenta constituirii si utilizarii altor fonduri, cum sunt: fondul pentru procurari de mijloace materiale, fondul pentru reparatii si alte fonduri ce revin ca obligatii legale proprietarilor membri ai asociatiei (partea a II-a). Se intocmeste intr-un singur exemplar de administratorul asociatiei, potrivit metodologiei de organizare si conducere a evidentei la asociatiile de proprietari. Nu circula, fiind document de inregistrare. Se arhiveaza la administratia asociatiei de proprietari. Vezi si Normele Metodologice 0/20 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri. Definitiile termenilor despre Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registru pentru evidenta fondului de rulment si a altor fonduri.