Registru

Definitie Registru

Condica sau caiet ce contine diverse fise, foi volante numerotate, verificate si stampilate, unde se inscriu diferite operatiuni economico-financiare si contabile sau acte oficiale privind activitatea unei persoane fizice sau juridice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registru. Definitiile termenilor despre Registru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registru.