Registrul actionarilor

Definitie Registrul actionarilor

Registru care tine evidenta actionarilor societatii comerciale pe actiuni. Registrul cuprinde numele, prenumele (sau denumirea societatii), domiciliul sau sediul actionarilor cu actiuni nominative si varsamintele facute in contul actionarilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul actionarilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul actionarilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul actionarilor. Definitiile termenilor despre Registrul actionarilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul actionarilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul actionarilor.