Registrul central al creditelor (RCC)

Definitie registrul central al creditelor (RCC)

baza de date organizata de catre Centrala Riscurilor Bancare, care contine informatii de risc bancar reportate de catre bancile din sistem. Aceste date reflecta expunerea sectorului bancar pe debitorii care au angajamante peste limita de raportare stabilita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul central al creditelor (RCC)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul registrul central al creditelor (RCC).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la registrul central al creditelor (RCC). Definitiile termenilor despre registrul central al creditelor (RCC) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la registrul central al creditelor (RCC), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la registrul central al creditelor (RCC).