Registrul Comertului

Definitie Registrul Comertului

Registru oficial in care se inregistreaza in mod obligatoriu atat infiintarea societatilor comerciale, cu precizarea obiectului de activitate, sediului, capitalului, a membrilor fondatori etc. cat si orice modificare intervenita in forma de proprietate, in capital, organizare, structuri, obiect de activitate etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul Comertului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul Comertului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul Comertului. Definitiile termenilor despre Registrul Comertului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul Comertului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul Comertului.