Registrul de actiuni

Definitie Registrul de actiuni

Registru ce cuprinde lista detinatorilor de actiuni normative ale unei societati. Potrivit legii, numai persoanele inscrise in registrul de actiuni sunt considerate actionari ai societatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul de actiuni? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul de actiuni.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul de actiuni. Definitiile termenilor despre Registrul de actiuni cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul de actiuni, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul de actiuni.