Registrul de evidenta a contractelor economice

Definitie Registrul de evidenta a contractelor economice

Registru folosit de catre societatile comerciale cu ridicata care tine evidenta contractelor economice incheiate intre furnizor si beneficiar. Evidenta contractelor se tine pe baza de fise sau registre, pe furnizori sau beneficiari, pe grupe de masuri si articole, in unitati naturale sau valorice atat pentru marfurile ce trec prin depozitul societatii, cat si pentru marfurile livrate prin tranzit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul de evidenta a contractelor economice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul de evidenta a contractelor economice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul de evidenta a contractelor economice. Definitiile termenilor despre Registrul de evidenta a contractelor economice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul de evidenta a contractelor economice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul de evidenta a contractelor economice.