Registrul roman al actionarilor

Definitie Registrul roman al actionarilor

Societate independenta care dispune de o banca de date privind structura actionariatului fiecarui emitent, respectiv: evidenta actionarilor, a actiunilor societatii comerciale privatizate, precum si a conturilor titularilor de certificate de actionar. Registrul roman al actionarilor presteaza urmatoarele servicii: - transmite date catre societatile comerciale care au emis si achizitionat actiuni - calculeaza plata dividendelor pentru actionari - intocmeste si transmite rapoartele financiare catre investitori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul roman al actionarilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul roman al actionarilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul roman al actionarilor. Definitiile termenilor despre Registrul roman al actionarilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul roman al actionarilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul roman al actionarilor.