Registrul stocurilor

Definitie Registrul stocurilor

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-3-11 si Cod 14-3-11/a) Format A3 si A4, tiparit pe ambele fete, sub forma de registru a 100 de file si in foi volante. Serveste ca document de evaluare a stocurilor de valori materiale si de verificare a concordantei inregistrarilor efectuate in fisele de magazie si in contabilitate. Se intocmeste manual de compartimentul financiar-contabil sau cu ajutorul tehnicii de calcul, la sfarsitul fiecarei luni, pe feluri de materiale, obiecte de inventar si produse, grupate pe magazii (depozite), conturi, grupe, eventual subgrupe sau in ordine alfabetica, prin inscrierea stocurilor din fisele de magazie si evaluarea lor cu preturile de inregistrare. Nu circula, fiind document de inregistrare contabila. Se arhiveaza la compartimentul financiar-contabil. Vezi si Normele Metodologice 0/07 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Registrul stocurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Registrul stocurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Registrul stocurilor. Definitiile termenilor despre Registrul stocurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Registrul stocurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Registrul stocurilor.