Regulament al personalului la bord

Definitie Regulament al personalului la bord

Prescurtat - RPBAnsamblu al regulilor care stabilesc si asigura conducerea, ordinea si disciplina la bordul navelor comerciale, maritime si fluviale, si care se elaboreaza tinand seama de prevederile actelor normative nationale si a conventiilor internationale.Principalele aspecte reglementate sunt:a) organizarea si conducerea activitatii la bordul navelor:- marimea si componenta echipajului- ierarhia membrilor echipajului- organigrama navei- organizarea rolurilor in cadrul navei etcb) atributiile ce revin comandantului de nava, sefilor de compartimente, fiecarui membru al echipajului in timpul exercitarii serviciului la bordc) organizarea activitatii zilnice, carturi, probe, masuratori etc.d) norme privind ordinea si disciplina la bord, raspunderea administrativa, disciplinara, materiala si penala a membrilor echipajului.Nerespectarea indatoririlor de serviciu precizate prin RPB atrage aplicarea de sanctiuni disciplinare, materiale sau penale, dupa caz.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regulament al personalului la bord? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regulament al personalului la bord.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regulament al personalului la bord. Definitiile termenilor despre Regulament al personalului la bord cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regulament al personalului la bord, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regulament al personalului la bord.