Regulatory Environment

Definitie Regulatory Environment

Acea parte al ambientului de marketing extern al unei firme asupra caruia forte legale si politice actioneaza pentru a schimba regulile care afecteaza efortul de marketing, schimbarile de regulament pot prezenta amenintari sau oportunitati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Regulatory Environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Regulatory Environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Regulatory Environment. Definitiile termenilor despre Regulatory Environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Regulatory Environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Regulatory Environment.