Reilly

Definitie Reilly

Legea gravitatiei comerciale, elaborata de Reilly, potrivit careia doua orase, A si B, vor atrage clientela dintr-o localitate mai mica C, in raport direct proportional cu populatia celor doua orase (A si B) si invers proportional cu patratul distantelor care separa cele doua orase de localitatea C.Pornind de la aceasta relatie se poate stabili, pe traseul dintre A si B pana unde se prelungeste aria de atractie comerciala a fiecaruia dintre cele doua orase.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reilly? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reilly.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reilly. Definitiile termenilor despre Reilly cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reilly, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reilly.