Noul magazin Peris a deschis portile cu promotii proaspete!

BUCURESTI - 26 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Noul magazin Peris din Piata 1 Mai – situat la intersectia strazilor Ion Mincu si Clucerului va asteapta cu vitrinele pline de bunatati din carne de porc, produse naturale ce pastreaza aroma si gustul inconfundabil Peris, precum si cu o serie de promotii noi.

Noul magazin Peris a deschis portile cu promotii proaspete!
 Magazinul Peris este unul de nisa, in care sunt comercializate produse naturale, ce au o mare concentratie de carne. Clientul are garantia calitatii si a prospetimii produselor, deoarece stocurile de carne sunt refacute zilnic.

Georgiana Covaci, Marketing and Communication Executive – Grupul REINVENT

Decorul  modern si primitor al magazinului, reflecta personalitatea premium a brandului Peris. Vorbim despre “o carmangerie cu dichis”, un loc al bunului gust si la propriu, dar si la figurat. Totodata, clientii se pot bucura de prospetimea produselor Peris la preturi promotionale.

Magazinul Peris impleteste traditia cu modernitatea. Astfel, experienta de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti, ce are o proportie mare de carne in carcasa, se imbina cu un design contemporan, un loc cochet si primitor. Magazinul ofera clientilor produse 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si E-uri nocive.

“Am deschis noul magazin din dorinta de a fi mai aproape de clientii nostri, intr-una din pietele emblema ale Capitalei. Designul modern al magazinului reflecta respectul pe care il purtam fata de clientii nostri, fata de angajatii nostri si fata de activitatea noastra.“ a spus domnul Florin Popescu – Directorul Executiv al societatii Romsuintest Peris SA. Georgiana Covaci, Marketing and Communication Executive – Grupul REINVENT mentioneaza ca “magazinul Peris este unul de nisa, in care sunt comercializate produse naturale, ce au o mare concentratie de carne. Clientul are garantia calitatii si a prospetimii produselor, deoarece stocurile de carne sunt refacute zilnic.”

Despre Reinvent Consulting

Brandul Reinvent Consulting, sub care comunica Grupul REINVENT cu o prezenta insemnata pe piata de servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila din Romania, este recunoscut pentru solutii si implementari de proiecte de restructurare a societatilor comerciale aflate in dificultate, asa cum este cazul combinatului Romsuintest care opereaza magazinele Peris. Combinatul Romsuintest Peris a fost preluat in reorganizare de catre Grupul REINVENT in Martie 2011.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/reinvent-consulting3/noul-magazin-peris-a-deschis-portile-cu-promotii-proaspete