Relatii publice

Definitie Relatii publice

Ansamblu de actiuni si mijloace cu caracter non-comercial direct pe care o firma/o organizatie le elaboreaza, le pune in aplicare si le urmareste in practica, in vederea asigurarii unei politici permanente de informare si comunicare eficienta cu publicul, crearea unei atitudini si imagini pozitive - atat in interiorul organizatiei, cat si in afara acesteia - asupra institutiei si activitatii sale (fata de clienti, furnizori, personal, presa, administratie, mediul economic, politic, social si cultural etc). Stabilirea, mentinerea si dezvoltarea unor relatii de incredere cu aceste segmente (actiuni ce conditioneaza, practic, existenta si dezvoltarea firmei), se realizeaza printr-o varietate larga de modalitati:simpozioanecongresemese rotundecolocviimese-dezbateriworkshopsstagii de formareburse de studiuproiectii (de filme video, diapozitive, transparente, LCD, VideoShow)sponsorizare financiaramecenat vizite in cadrul firmei (zile ale portilor deschise - open days)acordarea de distinctii, cadouri promotionalecataloage, brosuri, pliante, calendare, postere, mape, legitimatii, etichete, foi cu antet, invitatii, documente personalizatepublicatii proprii ale firmei, oferte personalizateconferinte de presainterviuri, publi-reportajecarti de onoarescrisori de multumire adresate clientilor dezvoltarea unui site web propriucrearea de evenimenteinvitatii (rezervari de locuri) la spectacole artistice, sportive, concerte, festivalurilobbying etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Relatii publice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Relatii publice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Relatii publice. Definitiile termenilor despre Relatii publice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Relatii publice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Relatii publice.