An record pentru Sybase – 1 miliard de dolari

BUCURESTI - 15 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Sybase, Inc. (NYSE:SY), unul dintre principalii furnizori de solutii de infrastructura enterprise si mobile software, a raportat rezultatele financiare pentru trimestrul patru si pentru intregul an, incheiat la 31 Decembrie 2007.

An record pentru Sybase – 1 miliard de dolari

Rezultatele trimestrului patru 2007

Veniturile totale ale trimestrului patru 2007 au crescut cu 15%, atingand 295.2 milioane dolari fata de 256.5 milioane dolari, raportati in al patrulea trimestru al anului 2006. Veniturile din licente au inregistrat o crestere de 12%, atingand 112.9 milioane dolari fata de 100.4 milioane dolari, in trimestrul patru al anului 2006. Veniturile din servicii au crescut cu 4%, de la un an la altul, ajungand la 143.5 milioane dolari, iar veniturile din messaging au fost de 38.8 milioane dolari.

Rezultatele anului 2007

Veniturile totale ale anului 2007 au cunoscut o crestere de 17%, de la un an la altul, atingand 1.026 miliarde dolari, iar veniturile din licente au inregistrat o crestere de 6%, totalizand 344.8 milioane dolari. Veniturile din servicii au fost intr-o crestere usoara, atingand 544.2 milioane dolari, iar cele din messaging au totalizat 136.5 milioane dolari.
“Performanta notabila inregistrata in trimestrul patru completeaza cel mai bun an din istoria de 23 de ani a Sybase” a declarat John Chen, chairman, CEO si presedintele Sybase. “Transmit aprecierea mea catre cei 4,000 de angajati, clienti si parteneri din intreaga lume pentru aceasta reusita. Aceste rezultate demonstreaza ca strategia noastra pe piata “Unwired Enterprise” creaza oportunitati reale pentru Sybase si extinde in acelasi timp dimensiunea pietei adresabile.

Despre Sybase, Inc.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.
Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.com

Despre Relational Romania

Relational Romania este o subsidiara a Relational, una dintre companiile IT de succes, ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru si Romania. Relational Romania este distribuitor exclusiv (produse, servicii si suport tehnic) al Sybase in Romania.

Relational a fost infiintata in 1995 in Atena, avand ca obiectiv oferirea de solutii software integrate. Treisprezece ani mai tarziu, compania sustine deja numeroase proiecte pentru companii importante, ajutand la dezvoltarea avantajelor competitive prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul Relational Romania la www.relational.ro

Despre Relational Romania

Relational Romania

Email: office@relational.ro ; sales@relational.ro