Relationship Selling

Definitie Relationship Selling

Tip de vanzare in care obiectivul principal este acela de a construi relatii pe termen lung cu clientul, motiv pentru care afacerile viitoare vor avea loc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Relationship Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Relationship Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Relationship Selling. Definitiile termenilor despre Relationship Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Relationship Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Relationship Selling.