Relative Advantage

Definitie Relative Advantage

Gradul de calitate cu care un produs nou este superior unuia deja existent, un determinant major al ratei de absorbtie al unui produs nou. Vezi Adoption Rate Determinants.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Relative Advantage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Relative Advantage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Relative Advantage. Definitiile termenilor despre Relative Advantage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Relative Advantage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Relative Advantage.