relaxa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema relaxa

 • relaxa. Reduceri de 20% pentru intrega gama de saltele Elvila

  relaxa

  Bucuresti - 11 April 2016

  Comunicat de Elvila

  ... relaxa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: elvila , relaxa , saltele cu arcuri

 • relaxa. Mobilier nou pentru Teatrul National din Bucuresti de la Elvila

  relaxa

  Bucuresti - 21 September 2015

  Comunicat de Elvila

  Compania Elvila a finalizat in acest an un proiect de suflet reprezentat de mobila realizata pe comanda pentru Teatrul National din Bucuresti, un adevarat simbol al culturii din Romania. Coltare, canapele , fotolii, masute de cafea si taburet ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: canapele , mobila , elvila , relaxa , masute de cafea , tabureti

  Vezi toate comunicatele de presa despre relaxa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul relaxa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la relaxa. Informatiile despre relaxa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul relaxa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la relaxa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.